tiistai 11. marraskuuta 2014

Runokokoelmaa ja kynttilöitä

talvi 022

 Meillä on koulussa eräällä kurssilla luettava runokokoelma ja tehtävä siitä essee, jossa saamme itse pohtia valitsemiamme asioita. Luin Sanna Karlströmin Taivaan mittakaava -runokokoelman ja täytyy sanoa, että pidin siitä todella paljon. Runot olivat juuri sellaisia, joista minä pidän. Suosittelen tätä runokokoelmaa kovasti kaikille, jotka ovat runoista kiinnostuneita. Runot ovat hyvänpituisia ja helppolukuisia - toki taakse sisältyy paljon muutakin. Tulkintaa vaaditaan.

3 006

Sitten tarvitsisi vaan vielä keksiä, mitä asiaa käsittelen harjoitustyössäni. Tämä on aina se vaikein kohta. Ehkä luen kirjan vielä kertaalleen ja ryhdyn sitten pohtimaan, mistä esseeni kirjoitan.

2 kommenttia:

  1. Kekseitteks sille mun antamalle sydänkynttilälle jo paikan? :) ps. mun oli pakko ostaa se itellekkI! :Dd t. jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä! Mun täytyy keksiä sille joku hyvä paikka - parvekkeelle vois kyllä sopia myös! :D

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)