maanantai 24. marraskuuta 2014

Ja taas on maanantai

En käsitä, minne kaikki viikot aina sujahtaa? Aika menee niin järjettömän nopeasti, etten pysty ymmärtämään. Taas on viikko edellisestä maanantaista, huomenna on tiistai ja sen jälkeen koko viikko vaan menee silmissä eteenpäin. Viikonloput tuntuvat muutamilta tunneilta. 

 Aamulla oli inhottava astua ulos talosta. Se tuuli sattui poskiin ja viimeisetkin hiukset meinasivat lähteä irti päästä. Onneksi ostin sen toppatakin pari viikkoa sitten, oli todellakin tarpeen. Edes paksumpi kangastakki ei pidä tuota inhottavaa tuulta. Plussaa oli se, että bussi oli vain 5 min myöhässä. Eilen se oli 14.

65 013 65 014 65 020

 Tänään aamulla oli koulua 10-12, sen jälkeen paineltiin Dentaliin syömään ihanaa tonnikalapitsaa. Sen jälkeen taas piipahdettiin Muusan vohvelipäivystykseen ja lopuksi suunnattiin vielä Siirin kanssa kauppatorin tuntumaan. Kohta Joonaskin tulee kotiin ja aletaan tekemään ruokaa. Sen jälkeen minulla onkin taas menoa, on meidän ryhmän chillailuilta! Kivaa!

 Mutta nyt kuuntelen vielä hetken W.A.S.P:ia ja pohdiskelen, missä välissä luen tuon Maria Jotunin Rakkautta -novellikokoelman. Ehkä illalla, ehkä hädissäni huomenna? En tiedä vielä, annetaan mennä omalla painollaan. Nyt ei ole stressiä, vaikka pitäisi olla. Ehkä olen jo liian joulutunnelmissa, mutta antaa olla vaan. 

Hei, kiinnostaisko teitä joku tietty postausaihe?

2 kommenttia:

  1. Kerro mitä hyviä ja huonoja puolia/ eroja oli omaan kotiin muuttamisessa :-) koska jos oikein olen ymmärtänyt olet maalta kotoisin niin olisi kiva kuulla oliko isompaan kaupunkiin muuttamisessa jotain suuria muutoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja ehdotuksesta! :) Aion kirjoittaa asiasta varmasti lähiaikoina.

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)