perjantai 17. lokakuuta 2014

'I like being a woman, even in a man’s world. After all, men can’t wear dresses, but we can wear the pants.' - Whitney Houston

 Olen pitkään pohtinut, millainen haluaisin olla vaatetyyliltäni ja ulkoiselta olemukseltani. Haluaisin olla klassinen - selkeitä linjoja, valkoista ja mustaa sekä punaista huulipunaa. Helmikoruja ja hansikkaita. Haluaisin pikkuhiljaa muuttaa vaatekaappiani klassisempaan suuntaan, mutta olen vielä hieman hakoteillä asian suhteen. En tiedä, mistä aloittaa. Alku on aina vaikeaa, valitettavasti. Tiedän, ettei minulle sopisi Audreyn todella klassinen tyyli, mutta haluaisin saada tyyliäni edes hieman klassisempaan ja naiselliseen suuntaan. Haluan käyttää mekkoja ja ihania koruja ja höystää asukokonaisuuden itsetunnon parfyymillä!

T941652_03
Photo by Hulton Archive/Getty Images

 Kuvassa oleva Audrey Hepburn on oikeastaan mun idoli ihan kaikessa suhteessa. Hänellä oli aivan ihana tyyli ja hän vastaa kauneusihannettani: maidonvalkeaa ihoa ja tummia hiuksia. Viime aikoina olen menettänyt käsitykseni omasta ulkonäöstäni - en oikein tiedä, olenko kaunis vai ruma vai mikä siltä väliltä. Ihoni on mennyt huonompaan kuntoon eikä tukkani ole tottelevainen saatika erityisen kaunis koulupäivinä, jolloin vedän vain ponnarin päähäni kävelyn takia.

 En tiedä, mitä haluan vaatetyyliltäni, en osaa todellakaan sanoa. Välillä viihdyn omassa tyylissäni, toisaalta tekisi mieli panostaa joka päivä vaatteisiin. Joudun kuitenkin miettimään kenkävalintoja runsaan kävelyn vuoksi, mekot ovat arveluttavia sään takia, mutta nämähän ovat vain pieniä esteitä.

 Te, jotka pidätte usein mekkoja, korkokenkiä ja laitatte hiuksenne kauniisti joka aamu - kertokaa salaisuutenne! Haluan tietää, miten selviätte ja mitkä ovat vinkkinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)