sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Ah, ihana aurinko!

"Silmille näkyvä valo kohentaa välittömästi vireystilaa. Vuorokauden pitkä valoisa aika eli kesäpäivien valoisuus koetaan erityisen myönteisenä. Suotuisimmillaan valon vaikutukset ovat aamun aikana. Kun valossa oleskelee aamulla päivittäin, mieliala kohenee ja yöunen laatu paranee. Olo tuntuu virkistyneeltä. Valo vaikuttaa silmien kautta tahdistamalla elimistön sisäistä kelloa. Siihen ei tarvita aurinkokylpyjä, vaan oleskelu aamuauringossa riittää."


Näin kerrotaan THL:n sivuilla enkä voi muuta kuin nyökytellä, niin totta se vain on! Ulkona auringossa oleskelu on kyllä niin lepoa mielelle kuin kehollekin ja vireystila nousee heti! On niin ihana olo, kun kerrankin on lämmin. 

Hollanti + blogijutut 106 Hollanti + blogijutut 119


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)