maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tax Free on jumalallinen

 Nyt on lakkiaiset takana ja päätin tulla näyttämään teille, mitä ostin vähän aikaa sitten laivan tax free -myymälästä. En itse Ruotsin puolelta löytänyt mitään, mutta kyllähän kruunut paloi myös siellä tax freen puolellakin. Olen vähän aikaani jäljessä, ja itse vasta nyt innostuin Tangle Teezeristä ja Victoria's Secretin tuotteista. :)

2 031 2 0322 035

Oon ollut niin tajuttoman tyytyväinen tuohon Tangle Teezeriin, ihan superhyvä! Oon kanssa hurahtanut tuohon Victoria's Secretin vartalosuihkeeseen - aivan loistavaa tavaraa sekin! :D


4 kommenttia:

  1. oiii VS tuotteista saa laivalta vai!?? mahtavaa!

    http://bettinaw.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Onko tuo keskimmäinen musta piikkisiili on joku sadomasojuttu? :-D Se ei ole tästä maailmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain tällä päivän naurut :D Ihana!
      Ei taida olla tästä maailmasta tuo Tangle Teezer - vaikka näyttääkin vaaralliselta niin hiuksille se ei ole vaarallinen.

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)