perjantai 23. toukokuuta 2014

Vastaukset!

Elikkäs nyt niitä vastauksia! :)

Mitä mieltä olet hevosen lihan syömisestä? - Oon todella huono vastaamaan tällaisiin, koska en ole oikein mitään erikoisempaa mieltä asiasta.

Entä turkistarhauksesta? - Todella huono juttu, jos eläimiä kohdellaan huonosti ja niitä pidetään huonoissa olosuhteissa. Onhan se myös aika sairasta tappaa paljon eläimiä turkiksien vuoksi.

Mitä mieltä olet päihteistä? huumeet,alkoholi jne. - Alkoholi on ihan jees, vaikkei se minulle napppaakaan. Huumet ovat ehdoton nounou - en ymmärrä, miksi jotkut haluavat pilata elämänsä käyttämällä niitä.



Onko sinulle ikinä tapahtunut mitään paranormaalia? - Ei, valitettavasti! Uskon kylläkin kaikkeen paranormaaliin ja toivon, että joskus näkisin jonkun ilmiön!

Kirkkain muisto lapsuudestasi? - Muistan ainakin todella hyvin kaikki kerrat, kun mentiin eräälle tekojärvelle uimaan. Ne oli todella ihania päiviä :)

Lempi ootd? - Tällä hetkellä kukkamekkoni, ballerinat ja kultainen kaulakoru :)

kjghisdhuisdh

Mikä on mielestäsi tärkeintä elämässä? - Tärkeintä elämässä on olla oma itsensä. Elämä menee hukkaan, jos jatkuvasti yrittää miellyttää muita ja tehdä päätöksiä, joita ei normaalisti tekisi. 

Aijotko mennä kesällä festareille? - Menisin niin mielelläni, mutta tällä kertaa on töitä ti-la, joten kaikki jää näkemättä. Harmi, oisin nimittäin halunnut nähdä HIMin ja käydä Southpark-festareilla, jossa esiintyy muun muassa W.A.S.P. ja Europe!



Entä kesätöihin? - Juu kesätöitä on muutaman kuukauden verran :)

Mistä kaikesta sinut löytää? esim.instagram,twitter jne. - Instagram @emilisantra, ask.fm/emiliasantra ja sähköpostilla tavoittaa weirdteaparty@luukku.com


Mistä pidät itsessäsi? - Pidän siitä, etten jätä asioita puolitiehen vaan teen aina kaikki ajoissa. Olen siis täsmällinen ja luotettava :)


Mitä odotat tulevaisuudelta? - Odotan ehdottomasti sitä, että pääsisin opiskelemaan. Perheen perustaminen, häät ja oma asunto ovat kanssa suuria odotuksia :)


Lempi leffa? - Ehdottomasti kaikki Rockyt :) Ihan parhaita!


Lempi kirja? - Tykkään kovasti Anne Frankin päiväkirjasta.

Mikä tekee sinut onnelliseksi? - Perhe, ystävät ja poikaystävä :) Tuntuu varmaan oudolta, mutta myös opiskelu tekee minut hyvin onnelliseksi.


Mitä mieltä oot tupakasta? Poltatko itse? Voisitko seurustella jonkun tupakoivan kanssa? - En polta, en ole koskaan edes maistanut tupakkaa enkä aiokaan. Se on vähän kiikun kaakun seurustelisinko tupakoijan kanssa. Kyllä, ehkä, mutta tupakka on minulle kuitenkin niin vastenmielinen asia, etten ainakaan tupakoimista helpolla sulattaisi :D Tupakointi on typerää.


Millasta musiikkia kuuntelet? - Riippuu paljon mielialastani, mutta kuuntelen pääasiassa paljon rockia ja glammetallia :) HIM, Reckless Love, The 69 Eyes, Europe, sellaista !


Minkä kysymyksen kysyt itseltäsi usein?‎ - Mitä minä haluan elämältäni?


Mitä teet kun sinulla on tylsää? - Katselen Simpsoneita ja pelaan Sims3:sta.


Mikä on ihaninta mitä sinulle on koskaan sanottu? - "Minä rakastan sinua"


Vietätkö paljon aikaa netissä? - En nykyään enää niin kovin paljon, ainakaan tietokoneella :D


Lempiruokiasi? - Pitsa on parasta!


Millainen puhelin sinulla on? Haluaisitko vaihtaa sen? - Lumia 720. En vaihtaisi tota hölmöläispuhelinta :)


Jos saisit muuttaa hiuksiasi ihan millaiseksi tahansa, miltä ne näyttäisivät? - Suklaanruskeat ja ihanan sileät, pituus on vähän se ja sama :)

Lemppari elokuvat? - The Crow, Rockyt, Pirates of The Caribbeanianit ja Sawit!

Lemppariblogit? - Tykkään tosi paljon ainakin Vilma Kentän blogista, Unihiekkaa, Paralytic Disease ovat kanssa superhyviä!
Lempibändisi? - HIM, Reckless Love, The 69 Eyes ja silleeeen pois päin.

Tykkäätkö meikata? -
Tykkään :) On ihanaa, jos on aikaa pynttäytyä oikein kunnolla.

Lempivaatteesi? -
Varmaankin yks punainen hame :)



kjghisdhuisdh89


Mikä on lempiruokasi? - Pitsa :)

Tykkäätkö uimisesta? - Tykkään :)

Mitä aiot tehdä kesällä? - Töitä suurimman osan ajasta :)



Parhaat ystäväsi? - Emmi, Jenni ja Mari :)

Millaisia blogeja seuraat? - Seuraan blogeja laidasta laitaan; ihan perus lifestyle-blogeja, ruoka- ja liikuntablogeja ja muutamaa kauneusblogiakin.


Kauneusihanteesi? - Tummat hiukset, vaalea iho ja iso pylly niin kuin askissakin taisin vastata :D


Kuinka pitkä olet? :) - 162 cm

Mikä on oikea hiustenvärisi? - Maantieharmaa, okei, ehkä vähäsen tummempi :)
Minkä värinen puhelin sulla on? - Punainen

Mitä hajuvettä käytät? - Versacen Bright Crystalia

Seurusteletko yhä? - Kyllä : )


Mitä mieltä olet siitä, että jos joku kommentoi blogiisi ja jättää samalla alle oman bloginsa osoitteen? Käytkö katsomassa blogia vai onko se ns. turhaa mainostusta? Jätätkö itse oman blogisi osoitteen, jos käyt kommentoimassa :D - En jätä oman blogini osoitetta enkä ole oikeastaan koko asiasta mitään mieltä :D Onhan se vähän hölmöä välillä, mutta kaikki saavat tehdä mitä lystäävät!

Oletko ollut koskaan sairaalassa jonkun onnettomuuden vuoksi? Sairastatko ylipäätään paljon? - En ole ollut enkä sairastele paljon!

Niiin minne kaikkialle nyt haitkaan opiskelemaan? Missä näet itsesi viiden ja kymmenen vuoden kuluttua? Mikä on lempikirjasi? - Hain yliopistoon opiskelemaan suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta :) Näen itseni kymmenen vuoden kuluttua Turussa, minulla on jo yksi lapsi, ihana aviomies ja oma kämppä :) Opiskelutkin toivottavasti suoritettuina! Lempikirjani on Sofi Oksasen Puhdistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)