sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ihana fiilis!

  Tiettekö, ihana fiilis tulee juuri niistä asioista, joista sinä pidät. Toinen saa hyvän fiiliksen kuohuviinilasillisella, toinen taas nauttii auringonotosta ja toinen siitä, että stressi on haihtumassa. Viimeinen taidan olla minä. Stressi katosi ensimmäisten pääsykokeiden jälkeen. Toiset ovat vielä edessä, mutta nyt tiedän, mitä odottaa myöhemmin. Tutustuin ihaniin tyyppeihin pääsykokeissa - juteltiin koko päivä emmekä edes tiedä toistemme nimiä. Tuli ihanan vapauttava olo, koska pystyimme juttelemaan luontevasti niinkin jännittävässä tilanteessa kuin pääsykokeet. 

 Ihana fiilis tulee siitä ihanasta kutkuttavasta tunteesta, kun omat lakkiaiset lähestyvät. Alle viikko niin ryhmänohjaajamme painaa päähäni valkolakkini ja rehtorimme antaa todistuksen käteeni halausten saattelemana. Odotan sitä hetkeä, kun saan ylpeänä todeta olevani ylioppilas, ja sen olen saavuttanut kovalla työllä.

 Ihana fiilis tulee siitä, kun aurinko paistaa ja saa todellakin nauttia siitä lämmöstä. Kaiken sen läkähtymisen arvoistahan aurinko täällä meillä Suomessa on.

2

  Odotan innolla tulevaisuutta - siitäkin tulee hyvä fiilis! Odotan kesätöitä, mahdollista muuttoa ja sitä vapautta ja itsenäisyyttä. Ehkä odotan sitä aikuisuutta.

  Ihana fiilis tulee ihanista biiseistä. Rakastan sitä olotilaa, jonka saan, kun kuulen Valon äänen - sanoi se sitten Baby, join me in death tai I love your skin, oh, so white. Ihana fiilis tulee siitä, kun hoilottaa täysillä autossa Radio Rockin mukana Rammsteinia, vaikkei osaa saksaa eikä oikeastaan edes ymmärrä koko biisiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)