keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Elämän onnenpalasia II


  Materialismionnellinen.
Se kuvaa hyvin mua. Nautin siitä, kun saan tonkia alelaareja ja etsiä vaikkapa kosmetiikkatuotteita ja haalia niitä sitten mukaani. Jep. Valitettavasti nautin ylikaiken siitä tunteesta, jonka saan, kun saan kiikuttaa kotiin vaikkapa kirppikseltä ihanan paidan tai kirjakaupasta kirjan. 


 Kirppiksillä koluaminen on ihanaa! Kirppiksillä mulla on miltei aina hyvä olo, vaikken aina mitään löydäkään. Onneksi tiedossa on jo kirppisreissu piakkoin, joten säästelen pennejä sinne saakka. :) Löysin kuitenkin iltaluettavaa itselleni - pidän lehtien lukemisesta, mutten ryhdy tilaamaan niitä niiden hintojen vuoksi. Joten kirpputorit ovat aarreaittoja - löydän miltei aina ihania lehtiä, joista riittää luettavaa pitkäksi aikaa :) Ja lukuherkkuja - lakritsia!

9 004
9 005

 Tietenkin ostoksia perustellaan aina hyödyllisyydellä! Tällä kertaa alelaareja koluttuani löysin todellakin hyödyllisen tuotteen, jota hiukseni tarvitsevat. Nimittäin hoitoaineen, joka on riittävä! Hoitoaine tulee tarpeeseen, jos on otattanut hiuksiinsa kaksi permanenttia. Latvat ovat hieman kärsineet ja varsinkin lakkiaisia ajatellen haluan hiusteni voivan hyvin. :)

9 008

Ah, materialismi. Elämän onnenpalanen todellakin!

2 kommenttia:

  1. KOSKA POSTAAT MEIN PENKKAREISTA :3 ...vai aioks ees :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tietenkin postaan! :) Nyt on vaan niin veto pois ja ääni ihan kaput, etten jaksa vielä kirjottaa postausta, koska haluan että se on hyvä eikä kieli poskessa tehty. Tai no, katotaan nyt :D Ehkä laitan pelkästään kuvia!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)