torstai 15. elokuuta 2013

Juhlahumua


 Eilen illalla paineltiin vielä ravintolaan syömään synttärien kunniaksi, ja ai, että. Söin ehkä maailman parhaimman pihvin! Aikaisemmin oli Emmi käymässä ja tuomassa synttärilahjan mulle, joka oli Fazerin pähkinäsuklaalevy (jumalten suklaa, namnam) ja ihana synttärikortti, joka oli koristeltu laiskiaisten kuvilla. Kiitos Emmi :))

78 011 78 002 78 005 78 014

 Eilen juhlin synttäreitäni viettämällä ne autokoulun oppitunnilla rata-ajossa, jossa siis kaasuteltiin mäkeä alas ja pyörittiin 360 astetta. Aika hauskaa kyllä oli ja päälle saatiin vielä pullakahvit. Ajokorttia tosiaan ei vielä ole, mutta toivon mukaan mahdollisimman pian sen saisin. :)

2 kommenttia:

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)