tiistai 25. kesäkuuta 2013

TOP 3 Blogit

  
  Tässä nämä blogit, jotka saivat minut kiinnostumaan. Sen kummempia kriteerejä mulla ei "hyvälle blogille" ole - sen täytyy vain olla kiinnostava (kiinnostava = voisin lukea koko blogin yhdeltä istumalta). En jaksanut alkaa pelailemaan kuvalinkkien kanssa, jotenka tein yksinkertaisesti vain tuollaisen "peruslinkin", jota painamalla pääsette katsomaan blogia. :) Kuvat ovat näiden blogien bannerit, jotka olen ottanut kyseisistä blogeista.



"Anything worth doing is worth overdoing, Δ, psychedelic things, tommy lee, foxes, aurinko, mansikkatee, hymyt, red lipstick, music, valoa valoa valoa, nights, 1995, tähdet, tattoos, rakkaudet, la guns, unihiekkaa, inspiration, pariisin kevät, tehosekoitin, history, joutsenet, roses, artistic people, dream catchers, jesse kaikuranta, je t'aime."

IMG_oui

  Okei, en edes tiedä mistä aloittaa. Tämä blogi on mahtava, suurenmoinen ja uskomaton jaja..., lopetan tuon lapsellisen hehkutuksen heti alkuunsa (no en). Tykkään uskomattoman paljon tämän neitokaisen kirjoitustyylistä - se on jotenkin niin ihanan korutonta, raikasta ja mielenkiintoista. Odotan jokaista postausta kuin kuuta nousevaa!  
"Kaikki on aika uskomatonta. edelleen. Epätodellinen olo on ollut välillä kivaa. Kaikki on silti niin särkyvää."
  Ja pidän myös yli kaiken tämän kirjoittajan tyylistä - hiuksista, meikistä ja ulkonäöstä ylipäätänsä. Hän näyttää minun silmissäni ihanan erilaiselta, sellaiselta, joka ei kävele vastaan ihan joka kadunkulmassa. Hän on siis "hyvällä tavalla erikoinen" - ja se on tosi hieno juttu! Ehkäpä juuri taiteellisten ja synkkäväristen kuvien takana piilee se, miksi pidän hänen blogiaan aivan mahtavana! 


                                            PARALYTIC DISEASE


aass

 Tästä blogista löytyy mun mielestä tosi paljon särmää! Tykkään kirjoittajan tyylistä, kirjoitustyylistä ja asenteesta. Blogista löytyy juttua joka lähtöön - tuunausjuttuja, kuulumisia ja musiikkia = uskomaton yhtälö!
 Blogiin ilmestyy usein mitä hienompia bannereita ja on mahtavaa huomata, miten uskollisena tyylilleen kirjoittaja pysyy. Ihailen tätä bloggaajaa hyvin paljon ja hänenkin postauksiaan odotan aina mielenkiinnolla. :)
 Te, jotka ette "tämäntyylisistä" blogeista pidä, antakaa silti mahdollisuus. Ulkokuori saattaa hämätä, eikä tämä blogi ole pelkästään öriöriheviä ja mustaa nahkaa - sen takana on persoonallinen ja mielenkiintoinen bloggaaja :)




ddd

  Ihastuin tässä blogissa heti uskomattoman hyviin kuviin! Kuvat ovat selkeitä, niitä on mukavan paljon ja tuntuu kuin ne kertoisivat tarinaa. Kuvista siis todellakin täydet kympit. Jotenka, mitä tästä enempää kertomaan - aivan uskomaton blogi :)

Tässä tämä kärkikolmikko - päätin pysytellä näin suppeassa päätöksessä, vaikka hyviä blogeja oli runsaasti. Nämä vain iskivät parhaiten! :)

4 kommenttia:

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)