maanantai 6. tammikuuta 2014

Missä minä olen

  Tylsyyden multihuipentumana päätin kertoa, missä kaikkialla seikkailen netissä! Oon aika tylsä dataaja - en jaksa olla kauaa YouTubessa katselemassa videoita tai en selaa kuvia weheartit'ssä vaan pääasiassa oon koneella Facebookissa, Bloggerissa ja tatatatdaaaa - demi.fi'ssä.

 Tässä nämä kolme sijaintia, joista minut löytää. Facebook on nykyään kyllä aika kuppanen ja tylsä, mutta silti siellä pitää olla. En oikeastaan edes enää kirjoittele päivityksiä - kunhan tulen vain sinne itseäni huvittamaan muiden päivityksillä ja kuvilla.

 Blogger taas on tietenkin hyödyllinen sivusto. Seuraan kaikkia lempiblogejani Bloggerin kautta, koska omasta mielestäni bloglovin on aika monimutkainen. Ja tietenkin täältä Bloggerin kautta hoituu myös bloggaaminen!

 Ja sitten se häpeäpilkku - demi.fi. Kyllä, luette aivan oikein. Demi.fi on paikka, jossa ei kyllä ole tylsää. Siellä on hauskaa ja siellä voi provosoitua aika pahastikin, jos sille mielentilalle sattuu. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja lukemassa - joskus siellä on jopa asiallisia keskusteluja.


facebook blogger demi

 Tietenkin minulla on myös sähköposti, jonne kaikki "mukatärkeät" jutut tulevat. Minulle voi lähettää sähköpostia blogin sähköpostiin, joka on weirdteaparty@luukku.com. Sinne vaan risuja ja ruusuja : )

 Käyn myös paljon tsekkailemassa maailman menoa Ilta-Sanomissa. Jostain syystä en tykkää ollenkaan Ilta-Lehdestä, mutta Ilta-Sanomista kylläkin. Täältä löytyy viihdettä ja uutisia.

 Ja JenJenHouse - ihana sivusto. Täällä käyn salaa kurkkimassa mielisiäni mekkoja ja suunnittelen prinsessahäitä. Tällä hetkellä ehkä ajankohtaisempi ostos JenJenHouselta olisi mekko lakkiaisiin. :)

 Ja eihän unohdeta Feissarimokia! Ihan hulvaton sivusto.

luukku iltasanomat jenjen neliö

 Mistä teidät löytää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)