perjantai 3. tammikuuta 2014

Ihanat joululahjat

 Päätänpä näyttää teille muutaman ihan superhyvän joululahjan! Itse tykkäsin todella paljon juuri kyseisistä lahjoista, koska ne tulevat olemaan käytössä. On ikävää saada jotain, jota ei tule käyttämään paljoa. :(


Ihana vihko/muistikirja Tiimarista. Rakastuin tuohon kuvamaailmaan. Jos vihko on mieleisen näköinen, on sinne myös mukava kirjoitella kaikenlaista. Itse tykkään tehdä samaan vihkoon päiväkirjaa, erilaisia tehtävälistoja ja vaikka runoja. Monikäyttöinen ja suloinen muistivihko!

uvlahjat 002

 Ajohanskat ja "käytä missä vaan koska vaan" - hanskat. Hanskat on tarpeelliset ainakin talvella ajaessa, koska muuten näpit jäätyy kylmään rattiin.

uvlahjat 005

 Ja ihana hajuvesi on tytön paras ystävä! 

uvlahjat 003

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)