Oon sellainen, että kyllästyn ruokaan tosi nopeasti, jos se on väritöntä ja mautonta (vaikka olisikin terveellistä). Inhoan peruslehtisalaatteja, koska ne ei maistu miltään. Kurkku-tomaatti-jäävuorisalaattikombo nyt ei ole mistään makurikkaimmasta päästä. Eikä se kyllä silmiäkään hivele. Sama pätee monessa muussakin ruoassa - tykkään, jos ruoan sekaan sekoittaa jotakin!
Tykkään salaateissa ja ruoissa todella paljon sipulista. Valkosipuli, punasipuli ja normaali sipuli tuovat niin hyvää makua ruokaan. Punasipuli tuo myös värikkyyttä ateriaan kuin ateriaan.
Syön myös miltei joka aterialla pakastevihanneksia. Pidän siitä värikkyydestä, jota ne tuovat!
Myös pähkinät muuttavat salaattia ja ruokaa välittömästi. Pidän siitä, että ne muuttavat ruoan rakennetta ja tekstuuria. Makukin muuttuu hieman pähkinöiden ja siemenien vuoksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)