keskiviikko 20. elokuuta 2014

Missä nyt mennään?

Nyt mennään kyllä sellaisella stressiapuapuajäänkotiinnukkumaan -linjalla, ettei mitään rajaa. Oon ollut nyt viikon lomalla ja olen oikeasti vaan maannut nojatuolissa ja tuijotellut Teho-osastoa. Minunhan pitäisi lukea sivuainepääsykokeisiin, mutta missä on motivaatio ja kunnianhimo? Yritän tsempata itseäni tällä alhaalla olevalla kuvalla, jolloin olin vielä motivoitunut ja yritteliäs. 

 Minun piti jäädä pikku lomalle blogista, mutta kuinkas kävikään. Täällä istun ruudun toisella puolella jälleen. Tuntuu oudolta, etten halua lähteä täältä vielä vaikka muutakin puuhaa olisi. Eikä niitä motivaation rippeitä kannata tappaa bloggailulla, joka maistuu tällä hetkellä yhtä hyvältä kuin sahanpuru taikka kuplamuovi.

963 010

Tänään on ensikosketus yliopistoelämään. Jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)